Escape Room Montenegro

Želimo da napomenemo da Escape Room Trenutno nije otvoren za rezervacije. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

Vaš tim | Inn Apartmani - Budva
Vaš tim
Igra je namijenjena svima koji žele da se dobro zabave, a da pri tome testiraju svoje sposobnosti poput logike, opažanja i zaključivanja.
Izazov | Inn Apartmani - Budva
Izazov
Escape Room Montenegro će vas natjerati da koristite logiku, timski rad i moć opažanja kako biste riješili zagonetke koje su pred vama.
Ideja | Inn Apartmani - Budva
Ideja
Tražite da uradite nešto drugačije u Budvi? Pokušajte ovo! Trka protiv vremena, riješavanje misterije dok ste zaključani u sobi sa grupom prijatelja!
Escape Room Montenegro  | Escape Room - Jeste li spremni da provedete najuzbudljivijih sat u Budvi? Escape Room Montenegro  | Escape Room - Jeste li spremni da provedete najuzbudljivijih sat u Budvi?

Escape Room Montenegro

Escape Room je interaktivna igra u kojoj učestvuje tim sastavljen od dva do pet igrača, zaključanih u sobi određenog scenarija. Glavni zadatak tima je da pomoću skrivenih predmeta, šifri i riješenih zagonetki na logičan način pronađu izlaz iz sobe. Biti zaključan u sobi i imati 60 minuta za pronalazak ključa, u vama će probuditi adrenalin i širok spektar emocija. Upravo takav koncept nudi Escape Room, koji iz dana u dan dobija sve veći broj posjetilaca. Igra je pogodna za prijatelje, porodicu i poslovne saradnike.

Zato vas pozivamo da isprobate našu "Voodoo Tales" sobu, gdje morate da riješite misteriju ukletog mjesta i izađete iz sobe u roku od jednog sata!

To će biti 60 minuta koje nikada nećete zaboraviti.

Rezervišite odmah

Info telefon: +382 69 760 439; +382 68 584 147

Jeste li spremni da provedete najuzbudljiviji sat u Budvi?

Rezervišite